Starside
LightWEB
Startside

Om Narbuvoll    Friluftsliv    Turist på Narbuvoll?    Den Gule Side    Hva skjer?    Historien    Lokale lenker    Gammelt nytt

LightWeb

Hva skjer?

Noe er fast og skjer hvert år - du vil finne det i kalenderen sammen med alt det andre som skjer på Narbuvoll og i Tufsingdalen.

Lunsj på kirkebakken
Foto: Thomas L Engåvoll

Felles kalender Narbuvoll-Tufsingdalen
Vil du ha inn ditt arrangement her - ta kontakt med Cathrine L Engåvoll eller Gunn Tengesdal .

 

Dette kan du være nokså sikker på at skjer til neste år også:


St.Hansaften er det "Sik-messe" på Langsanda. Det foregår omtrent på denne måten: Kl 18 drar vi not og ser om det ble noe fisk. Kl 1930 er det friluftsgudstjeneste og etterpå selger vi røkt sik (vi har juksa litt...), grillmat, kaffe og kaker på stranda. Og til slutt blir det kanskje bål og mulighet for en svingom. Vi tar sjelden værforbehold, så det er bare å kle seg.

Foto: Thomas L Engåvoll

I slutten av august/begynnelsen av september er det kjerkmarsj. I mange år gikk vi gammelvegen fra Kvilvangen, men de siste årene har vi gått den gamle kjerkevegen fra Narjordet. Det er en trivelig tur gjenom skog, seterlandskap og langs elva. Når vi kommer fram står menighetsrådet klare på kjerkebakken med lunsj både til dem som gikk og til dem som kom med bil, før det hele avsluttes med gudstjeneste i Nar-kjerka.
Narbuvoll

Adresse:
Telefon: +47
Mobil: +47
Webebside: www.narbuvoll.no
E-post: post@narbuvoll.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


Kart             

© LightWeb