Starside
LightWEB
Startside

Om Narbuvoll    Friluftsliv    Turist på Narbuvoll?    Den Gule Side    Hva skjer?    Historien    Lokale lenker    Gammelt nytt

LightWeb

Påske 2012 - historien må leses nedenfra og opp...

Det ble kaffe og vafler

I tillegg til kaffe og vafler i Engådalsbua onsdag 4. april, var det natursti utenfor. Her er det Anja, Maja og Øyvind som prøver seg på Jørgens natursti. Flere bilder (og noen resultater) kan du se her.

Dette var Narbuvoll tirsdag 3. april.

Dette var også Narbuvoll tirsdag 3. april...


-----------------------Gammelt nytt-------------------

Mandag 2. april:
Det kom såpass mye snø i helga at det ble mulig å kjøre rundløypa i litt modifisert utgave med endel innslag av vegetasjon... Det betyr at nå går det an å komme seg til fjells både fra kjerka og fra jordet ved Engåa/Nyvollen.
Vær obs på at det kan være litt vann i snøen på myrene.

Dermed ser det litt lysere ut for servering onsdag også, men det kommer vi tilbake til. Redaktøren tør ikke trekke flere (forhastede) slutninger nå ;-)

---------------Gammelt nytt----------------------------

Lørdag 31.mars ("Palmelørdag"):
Rapport fra løypekjører sier at på østsida av sjøen er det bare løypa til Kvilvangen som er kjørt. Det går også an å gå opp forbi Vollsvollen, men så er det slutt på snøen...
Vil du til fjells anbefales det å gå fra brua opp Stendalen og mot Narskaftet. Der det er snø kan du gå uavhengig av løype - det bærer overalt, men det er mye bart.

Serveringa i Engådalsbua er dessverre avlyst i år igjen. Dette beklager vi, men det er ikke mye vi har å stille opp med når Åbbårbekken er åpen og store deler av løypa ovenfor er fri for snø. På ski/til fots er det nok mulig å ta seg fram, men skal vi ha servering, må vi kjøre skuter med vann osv og det går ikke.

--------------- Gammelt nytt----------------------

Vi skriver 30. mars og mange reiser oppover i dag. Det er fortsatt kjølig, slik at snøsmeltinga er stoppet opp og det begynner å bli skareføre. Litt nysnø er det også blitt, men det er nærmest kosmetisk.

I dag (29. mars) snør det litt (og blåser) og temperaturen har gått en del ned. Det betyr at snøsmeltinga bremses de nærmeste dagene. Grunneierlaget kjører hele løypenettet så langt det lar seg gjøre, men det er svært lite snø i Harrbekkfjellet og over myrene i rundløypa. Blir det så kaldt som det nå er meldt, blir det skare overalt så da skal det være mulig å gå på ski flere steder - om enn kanskje ikke akkurat der du bruker å gå.

Velkommen til påske på Narbuvoll - uansett vær og føre!

Dette er utsikten fra Sommerstuggu på Engåvollen i dag, 27. mars...
Foto: Cathrine L Engåvoll

Hagearbeid denne påska kanskje...
Foto: Cathrine L Engåvoll
Det blir ikke store jobben å måke fram trappa for de som skal bo i Sommerstuggu i påska... Og sparken kan kanskje få fri snart?
Foto: Cathrine L Engåvoll
Narbuvoll

Adresse:
Telefon: +47
Mobil: +47
Webebside: www.narbuvoll.no
E-post: post@narbuvoll.no
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


Kart             

© LightWeb